animated-greece-flag-image-0011

u

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ Αγγελάκης Μανώλης


Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2018
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ
Αγγελάκης Μανώλης
6977 600052 - email: magge@eydap.gr
Κατά τη χθεσινή Συνεδρίαση του ΔΣ, έθεσα προ ημερησίας διατάξεως, το ζήτημα της καθυστέρησης υπογραφής της συμπληρωματικής Σύμβασης και ρώτησα γιατί το θέμα δεν ήρθε προς συζήτηση και ψήφιση, όπως είχε αποφασιστεί, ούτε τη Δευτέρα 17/12, ούτε και εχθές.
Σε απάντηση του ο Διευθύνοντας Σύμβουλος είπε, ότι δεν υπάρχει οριστικοποιημένο Σχέδιο Σύμβασης, ούτε και τελικό Πόρισμα, και ότι ακόμα κάποιες σκέψεις είναι προς διερεύνηση.
Από τα παραπάνω γίνεται πλέον προφανές ότι δεν υπάρχει κανένα τελικό Σχέδιο Σύμβασης με ευθύνη τόσο της Διοίκησης, όσο και της Επιτροπής και άρα προκύπτει εύλογα το ερώτημα, του σε τι έδωσαν ψήφο και εξουσιοδότηση στις 4 Δεκεμβρίου στην ΟΜΕ, αυτοί που την έδωσαν. Επιπλέον είναι σαφές ποιους βαρύνει η καθυστέρηση και ποιοί προσπαθούν για μία ακόμη φορά να αποπροσανατολίσουν τους συναδέλφους, για άλλους σκοπούς.
Όσοι δε από τους δήθεν αγωνιστές - συνδικαλιστές παρευρέθησαν χθές στο κτήριο της Λαοδικείας, ξέχασαν το σκοπό για τον οποίο ήρθαν και τα κίτρινα γιλέκα τους, αφού ουδέποτε διαμαρτυρήθηκαν και αποχώρησαν άρον άρον, χωρίς καν να μπουν στην αίθουσα του ΔΣ για να θέσουν τις διεκδικήσεις τους. Άλλωστε το "επαναστατικό" κάλεσμά τους δεν βρήκε ανταπόκριση, αφού πλέον οι εργαζόμενοι δεν τους παίρνουν στα σοβαρά.
Τέλος κατόπιν συζήτησης στο ΔΣ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, εκφράστηκε η πρόθεση να γίνει επεξεργασία κάποιων νέων δεδομένων, που θα βελτιώνουν τους όρους της προτεινόμενης προβληματικής συμπληρωματικής Σύμβασης, που κάποιοι προσπαθούν με τόση εμμονή και βιασύνη να φορτώσουν στις πλάτες των συναδέλφων.
Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο. Για αυτό καλώ όλους τους συναδέλφους, αυτές τις στιγμές να επιδείξουν ενότητα, ομοψυχία και ψυχραιμία, για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου