animated-greece-flag-image-0011

u

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ Πρόεδρος: ΣΙΝΙΩΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 20 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 και ώρα 14:30, συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ με θέματα:
Πλήρωση των κενών θέσεων του ΔΣ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ μετά τις παραιτήσεις δύο μελών.
Ανασυγκρότηση Προεδρείου ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ, μετά από αίτημα της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ.
Λοιπά θέματα.
Αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:
Θέμα 1. Τις θέσεις των παραιτηθέντων μελών πλήρωσαν οι αναπληρωματικοί κ.κ. Μάρκου Κώστας και Δρίβας Κωνσταντίνος.
Θέμα 2. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ, τη σαφή θέση που έλαβε η πλειοψηφία των Δακιτών και με αποκλειστικό γνώμονα την ενότητα της Παράταξης δεδομένων των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων στην ΕΥΔΑΠ, κατατέθηκε προς ψήφιση η άμεση αντικατάσταση από τις θέσεις του Προεδρείου του ΔΣ μας, των μελών της μειοψηφίας που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το σύνολο και δεν μπορούν να εγγυηθούν τη συνέχιση της νικηφόρας πορείας μας, με πρόσωπα που αποδεδειγμένα μπορούν να αναλάβουν με συνέπεια το βάρος της ευθύνης για την επιτυχή διεξαγωγή των εκλογικών αναμετρήσεων που ακολουθούν το επόμενο διάστημα και με σοβαρότητα και τήρηση της νομιμότητας θα εγγυηθούν την ενότητα της Παράταξης την κρίσιμη αυτή στιγμή.
Ως εκ τούτου η νέα σύνθεση του ΔΣ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ, η οποία προέκυψε ομόφωνα βάσει μυστικής ψηφοφορίας και σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας της παράταξης, έχει ως εξής:
Πρόεδρος: ΣΙΝΙΩΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
Αντιπρόεδρος: ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
Γεν. Γραμματέας: ΚΙΟΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
Γραμματέας Οικονομικού: ΠΑΛΑΤΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Γραμματέας Οργανωτικού: ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μέλη: ΔΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΛΙΑΠΗ ΜΑΙΡΗ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΥΛΑ.
Θέμα 3. Το ΔΣ της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ, αφού επεσήμανε το γεγονός ότι η θητεία όλων των Εκλεγμένων Οργάνων της ΔΑΚΕ ΙΤ, έχει λήξει ήδη από τον Ιούνιο του 2016, δεν αναγνωρίζει καμία από τις πράξεις που έγιναν έκτοτε και συγκεκριμένα δηλώνει ότι είναι άκυρες οι πράξεις που αφορούν τις δήθεν διαγραφές του Προέδρου της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ Μανώλη Αγγελάκη και του Αντιπροέδρου Βαγγέλη Τσιτούρα. Για όλες τις παραπάνω πράξεις τα συγκεκριμένα μέλη έχουν προσφύγει δικαστικώς και αναμένεται η απόφαση της δικαιοσύνης.
Για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να πληγεί η ενότητα της Παράταξής μας, υπάρχουν υπεύθυνοι τους οποίους άμεσα θα κρίνουν οι συνάδελφοι.
Το ΔΣ της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ με συναίσθηση ευθύνης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της ενότητας.
Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των Δακιτών με την ηγεσία του κόμματος, τη Δευτέρα 24.4.2017 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, Πειραιώς 62 Μοσχάτο. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.
Για το ΔΣ της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ
Ο Πρόεδρος Σινιώρης Γιώργος
Ο Γεν. Γραμματέας Κιόσης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου