animated-greece-flag-image-0011

u

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα 02 Φεβρουαρίου 2018

 
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

 
     Μετά και την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, με το οποίο η Κυβέρνηση ξεπούλησε και τα τελευταία στοιχεία αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, τώρα ετοιμάζεται να παραδώσει και τη Μακεδονία. Πέρασαν τρία χρόνια ντροπής για την Ελλάδα, με μια διακυβέρνηση που μόνο στόχο έχει την εξαθλίωση και την αφαίμαξη των πολιτών, την ανελέητη φορολογία και την πώληση όλων των περιουσιακών στοιχείων της χώρας μας.

     Η τελευταία πράξη όμως του δράματος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛαφήνει τη Μακεδονία ανυπεράσπιστη στα χέρια των Σκοπιανών, οι οποίοι μιλούν ξεκάθαρα στο Σύνταγμά τους για αλυτρωτισμό, με άμεσο κίνδυνο για τα εθνικά μας θέματα. Μας δηλώνουν ότι δήθεν διαπραγματεύονται για την ονομασία των Σκοπιών, ενώ δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε καν μεταξύ τους. Να θυμηθούμε βέβαια και τις καταστροφικές επιπτώσεις που ακολουθούν για τη χώρα, κάθε φορά που ο κύριος Τσίπρας πηγαίνει για διαπραγμάτευση.

   Οι Έλληνες όμως δεν εκβιάζονται και κυριολεκτικά βούλιαξαν τη Θεσσαλονίκη, διαδηλώνοντας ειρηνικά και δημοκρατικά για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.  Άνθρωποι κάθε ηλικίας και άνευ πολιτικής κατεύθυνσης, από όλη τη χώρα, συγκεντρώθηκαν για να φωνάξουν ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
 
Τώρα είναι η σειρά μας! 
Αποτελεί χρέος μας, να συγκεντρωθούμε για να καταστήσουμε σαφές ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική. Το χρωστάμε στις επόμενες γενιές.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η καρδιά όλων των Ελλήνων
χτυπάει στο Σύνταγμα στις 14:00.
                           
Ενωμένοι είμαστε δυνατοί!


     Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ                                                   ΚΙΟΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου